06–51 383 380

Inspiratie

Erik de Jong Uitvaartzorg

Inspiratie

Deze pagina gaat over de producten die in de Gedenk- en Troostwinkel te koop zijn, maar ook over de aankleding van de uitvaart; waar wordt de overledene gecremeerd, of wordt het een begrafenis? Hoe ziet de rouwkaart eruit, en hoe gaan we het vervoer vormgeven? Die vragen worden hier beantwoord.

 
herfstblad
 

 

Een betrokken en persoonlijke uitvaart met aandacht voor hen die achterblijven...

Gedenk-& Troostwinkel

Ruim 26 jaar verzorg en begeleid ik uitvaarten. Vanuit deze ervaring ontstond het idee voor de Gedenk- & Troostwinkel. Deze heeft een tweeledige functie die nauw verband houdt met het verzorgen en begeleiden van een uitvaart.

Rouwkaarten

Een rouwkaart is een schriftelijke kennisgeving voor familie, vrienden, kennis en eventueel zakelijke relaties van de overledene. U kunt natuurlijk een rouwkaart uit de voorbeelden te kiezen, maar u kunt deze ook zelf samenstellen.

Rouwvervoer

Het vervoer is natuurlijk een belangrijk aspect van de uitvaart. Wij hebben stijlvolle rouwauto’s beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u zelf een keuze kunt maken.

Kisten

Wij gebruiken kisten van massief populierenhout. Er zijn veel voordelen aan kisten van massief populierenhout ten opzichte van de meer gangbare spaanplaten kisten, waar u op onderstaande pagina meer kunt lezen.

Opbaren

Opbaren is voor veel mensen een mooi moment om van de overledene afscheid te nemen. Opbaren kan in principe overal, dit hangt voornamelijk af van uw voorkeur, al bepaalt het weer natuurlijk wel of dit binnen of buiten kan plaatsvinden.

Locaties

In de regio Haaglanden zijn 5 crematoria beschikbaar voor een crematieplechtigheid. Ook zijn er veel begraafplaatsen waar de overledene begraven kan worden, waarbij dan gezocht kan worden naar een kerk om een afscheidsdienst te houden.

Laat ons u van dienst zijn