06–51 383 380

Recensies

Recensies

 

We zijn de dagen rondom de uitvaart uitstekend geholpen,alles was prima verzorgd in de kerk en in het crematorium.  

Familie Eijk

 

Erik de Jong heeft niet alleen de crematieplechtigheid van mijn vader, maar ook ons voortreffelijk begeleid. Hij is persoonlijk wanneer dat past/kan en zakelijk/functioneel wanneer dat moest.
Erik regelde alles zonder teveel poespas. Hij voelde goed aan wat wij wilden en hoe wij ons voelden. Hij was betrokken en geïnteresseerd, maar gaf ons ook alle ruimte. Ik had direct alle vertrouwen in hem.
Hij heeft ons perfect geïnformeerd en ons goed voorbereid. Het contract verliep heel soepel. De plechtigheid zelf is daardoor precies zo verlopen zoals mijn vader het had gewild. Gewoon een heel prettige en persoonlijke uitvaartbegeleider. 

Familie Hijman

 

Erik de Jong is een zeer prettig en betrokken persoon, met op zijn tijd humor, wat ook erg fijn is.

Familie Hazeu

 

Een aanrader zeer vriendelijk en professioneel bedrijf. Dhr.Erik de Jong heeft alles tot op de puntjes geregeld dikke pluim!

Familie Hoogerheide

 

Zeer vriendelijke, persoonlijke en kundige begeleiding.

Familie Driven

 

Zeer persoonlijk, warm, vriendelijk en professioneel.

Familie Tempelman

 

Erik de Jong is een bijzonder prettige man om mee samen te werken. Iemand met heel veel ervaring en die in staat is op de achtergrond sturing te geven aan de wensen en ideeën van de overledene en nabestaanden. Denkt mee en gaat tot het uiterste om tot een bijzonder mooie persoonlijke uitvaart te komen. Iemand, die ik bij iedereen zal aanbevelen. 

Familie Stooker

 

Erik is heel betrokken, denk mee geeft heel veel tips. Heb tegen mijn zoon gezegd als mij iets overkomt wil ik de uitvaart bij Erik geregeld hebben.

Familie Joemmanbaks

 

Erik de Jong neemt ruimschoots de tijd bij alles, denkt mee en is meelevend. En een hele lieve nazorg. 

Nabestaanden mw. Cramer

 

Erik de Jong heeft voor de tweede keer (binnen 1½ jaar) de uitvaart voor ons verzorgd van een naast familielid. In dit geval moest meer op beschikbaar budget gelet worden. Hij heeft weer een prachtig afscheid geregeld. Hij kan de nabestaanden en alle mensen daaromheen op een juiste en prettige manier tegemoet treden. Het is vertrouwd alles aan Erik over te laten. 

Familie Deurloo

 

Erik heeft ons geweldig begeleid en ontzorgd bij de begrafenis van m’n moeder. Hij is persoonlijk betrokken, accuraat en werkt passend in de situatie. Wij hebben het gevoel dat alle wensen van moeder zijn ingevuld en bewaren dus een prachtige herinnering aan de uitvaart. Dank je wel Erik!  

Familie Mierlo

 

Ben erg positief over de professionele manier van handelen en zeer discreet. Zeer prettig persoon. Neemt alle tijd voor de nabestaanden, staat open voor alle suggesties en is zeer hulpvaardig. Fijn om steeds met één persoon van doen te hebben. 

Mevrouw Roelfzema

 

Ik was zeer tevreden over Erik de Jong! Hij heeft mij en mijn naaste familie super begeleid en de uitvaart was hartstikke mooi en boven verwachting. Een topman en wij bevelen hem anderen zeker aan!

Mirjam Storm

 

Wij vinden Erik een zeer betrokken en kundig man..

Coby den Haan-Teunissen

 

Zeer kundig en professioneel! Inlevend en plezierig in de omgang

Coen Schelfhorst

 

Dhr. de Jong is een zeer prettig mens die weet waar hij mee bezig is en die weet wat er in de mensen omgaat die een dierbare verloren hebben. Alles wordt je uit handen genomen en wordt door hem en zijn bedrijf snel en acuraat geregeld. Mede dankzij zijn inzet was de uitvaart voor ons een stuk dragelijker. 

Peter Aref

 

Erik de Jong is heel persoonlijk en leeft zich goed in, in de situatie waar we ons hebben bevonden. Ook is hij goed op de hoogte op de manier zoals een uitvaart binnen het Leger des Heils wordt uitgevoerd.

Rob Stastra

 

Erik was enorm warm en persoonlijk betrokken en was voor ons een enorme steun in een verdrietige tijd.

Caroline Tienen

 

Het kontakt met deze uitvaartondernemer is heel prettig verlopen. Reageerde meteen op vragen en verzoeken van ons. Had ook aandacht voor ons als familie. Kan hem aanbevelen. 

Francien van Heuvel

 

Zeer tevreden. Persoonlijke service en begeleiding uitstekend. Afspraken volledig nagekomen. Proactieve houding bij het alles regelen. In een woord: voortreffelijk.

Marcus van Tilborg

 

Binnen de corona regels heeft Erik de Jong een persoonlijk afscheid voor onze dochter kunnen realiseren. Blij met persoonlijke aandacht

Frank de Man

 

Ondanks de beperkingen door Corona virus, is alles naar onze wens Uitgevoerd. Zeer goede begeleiding en ondersteuning gehad. Complimenten aan Erik de Jong hiervoor. dankbaar gevoel hier aan over gehouden dat wij onze moeder toch een mooie uitvaart konden geven.

Gerda van WeeleGerda van Weele

 

Heel erg fijne begeleiding van Erik. Niet te zwaar maar wel super respectvol.Erik denkt pro-actief mee en leeft zich in alle wensen goed in. Niets is te gek en als hij iets extra’s kan doen, zal hij het niet nalaten. Mijn ouders hebben een mooi afscheid gehad, mede dankzij Erik.

Coen Schelfhorst

 

Een zeer prettig persoon. Die mee denkt,en je de ruimte geeft om rustig na te denken. Steeds contact houd. En ook zelf met suggesties komt , maar niets op dringt.Ik heb helaas al een paar keer een afscheid moeten regelen.Maar ondanks de corona maatregelen,was dit een heel mooi afscheid.En Erik de Jong de fijnste uitvaart begeleider die ik tot nu toe heb mee gemaakt.

Yolanda de Zoete

 

De uitvaartbegeleiding was zeer professioneel, maar tegelijkertijd persoonlijk en betrokken als of we elkaar al jaren kenden, De Jong Uitvaartbegeleiding heeft ons goed bijgestaan en een hoop werk uit handen genomen.

Familie Snellink

 

Erik is een geweldige partner als uitvaartondernemer. Hij kent op alle momenten zijn plaats. Een echte partner.

Familie van der Veen

 

Ik ben erg positief over de professionele manier van handelen en zeer discreet. Zeer prettig persoon. Neemt alle tijd voor de nabestaanden, staat open voor alle suggesties en is zeer hulpvaardig. Fijn om steeds met één persoon van doen te hebben.

Mevrouw Roelfzema

 

Wij hebben Erik de Jong leren kennen als een integer en professioneel persoon.

Familie Molenaar

 

Erik de Jong heeft veel inlevingsvermogen en hij weet alle betrokkenen en nabestaanden op een goede manier te benaderen en te begeleiden.
Hij heeft de uitvaart van onze moeder van begin tot het einde zelfstandig begeleid en was voor ons een plezierig en persoonlijk contactpersoon.

Familie Deurloo

 

Veel zorg en aandacht voor, tijdens en na de uitvaart en geen moeite teveel om tussendoor zaken die zich aankondigden op een mooie wijze te realiseren! Veel dank!

Familie Vrolijk

 

Wij waren blij met Erik de Jong, hij heeft ons veel uit handen genomen!

Familie van Wijngaarden

 

Een zeer persoonlijke benadering en veel uitleg over de mogelijkheden rondom de uitvaart in deze verdrietige periode. Nogmaals dank voor deze mooie afsluiting.

Familie van Berkel

 

Eindelijk even een momentje, om jou te bedanken, voor alles wat je voor ons hebt gedaan, om er zo’n prachtige afscheidsdienst van te maken. Je wilt niet weten, hoeveel mensen afgelopen week tegen me gezegd hebben, dat ze nog nooit zo’n prachtige crematie hebben meegemaakt.
De kinderen waren een prachtig en sterk team, maar waar nodig gaf jij het juiste advies en de benodigde ondersteuning. Ze vonden het ook heel fijn om met je samen te werken, dat hebben ze me meerdere keren gezegd. Hoe moeilijk het ook nog steeds is, en hoe groot het gemis, het afscheid was “Bertwaardig” zoals de kinderen zeiden.
Als je van de week misschien nog een keer langs komt, laat het me even weten, want je begrijpt wel dat ik nog steeds erg veel bezoek heb. Er waren 2 dingen die ik onmiddellijk na het overlijden wist:
Bert gaat mee naar huis
Ik bel Erik.
Bij beide besluiten heb ik geen seconde getwijfeld en ben ik alleen maar heel erg blij, dat het de beste besluiten waren, die ik op dat moment heb kunnen nemen.
Bedankt voor alles en tot gauw, Maria

Maria van Hierden

 

De uitvaartbegeleiding was zeer professioneel, maar tegelijkertijd persoonlijk en betrokken als of we elkaar al jaren kenden, De Jong Uitvaartbegeleiding heeft ons goed bijgestaan en een hoop werk uit handen genomen.  

Familie Snellink

 

Dank Erik voor de zeer persoonlijke uitvaart van mijn schoonmoeder. Aan alles was gedacht,en niet onbelangrijk je hebt oog voor detail… Met een geheel eigen natuurlijke stijl betrek je een ieder bij deze belangrijke gebeurtenis. Met als resultaat dat de uitvaart door een ieder als erg persoonlijk is ervaren. Chapeau!

Familie Nanninga

 

Zeer prettige en ongedwongen samenwerking met deze uitvaartverzorger. Lijnen zijn hier kort. Je hebt alleen met Erik te maken. Hij verzorgt alles volgens afspraak en zorgt dat alles klopt. Je merkt dat je te maken hebt met een zeer ervaren uitvaartverzorger met het hart op de juiste plaats. 

Familie Vooys

 

Wij kijken terug op een liefdevolle uitvaart. De heer de Jong wist onze emoties in goede banen te leiden zonder dwingend te zijn. Mede door zijn persoonlijke benadering is het afscheid van onze lieve, allerliefste echtgenote, moeder en oma een afscheid geworden waar wij ons en ons gezin volledig in herkenden. 

Familie van Bochoven

 

Toen ik de eerste keer zijn advertentie zag dacht ik, als ik iemand nodig heb dan neem ik hem. Heb er geen spijt van. Alles volgens afspraak. Af en toe had ik het gevoel dat ik hem al jaren kende. 

Familie de Jong

 

Alles is naar wens heel goed verlopen. We hebben veel advies gekregen en dat heeft ons heel goed gedaan in deze moeilijke tijden en ik zal deze uitvaart ondernemer aan bevelen.

Familie van der Scheer

 

Erik is zeer persoonlijk betrokken geweest bij de uitvaart van mijn te jong overleden vrouw. Met al onze wensen heeft hij rekening gehouden. Als er iets mis dreigde te gaan was hij direct bereikbaar om het weer recht te zetten. Ook de nazorg hebben wij als prettig ervaren. Zeker een aanrader! Helemaal omdat wij eigenlijk niet geheel in zijn werkgebied zitten.

Familie Zuiderduin

 

Erik heeft door zijn persoonlijke aanpak ons door deze moeilijke tijd geloodst.

Familie Klawer

 

Goed luisterend, betrokken, nauwgezet en discreet ruimte gevend voor de eigen inbreng van de familie.

Familie Eijer

 

Ik kende deze uitvaartorganisatie niet. Ik ben er dus blanco ingegaan. Nadat ik mijn wensen(die van mijn moeder) had verteld aan Erik de Jong kreeg ik gelijk een goed gevoel dat hij gelijk begreep wat de wensen waren. Op de uitvaart zelf was het zelfs nog beter als dat ik ooit voor ogen zou hebben. Echt mijn petje af en ook nog zeggende hebben wat een warme persoonlijkheid Erik de Jong is. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn gezin is hij dat geweest. Erik de Jong heeft ook veel meer gedaan voor mij als dat ik gedacht zou hebben. Zeker in een verdrietige tijd heeft hij heeft veel uit mijn handen genomen en mij echt ontzorgd in die moeilijke tijd. Ook in een relatief korte tijd tussen overlijden van mijn moeder en de uitvaart.

Sandra Kegger-Veraar

 

Erik is iemand die van de hoed en de rand weet, en mensen op een hele fijn wijze gerust weet te stellen, en zich goed in de klant in kan leven, wij hebben dit als zeer welkom gevonden.

Adrie van Beek

 

Dhr. E. de Jong heeft de familie op een zeer innemende en professionele wijze van het begin tot het eind begeleid. Wij zijn Hem en zijn organisatie zeer erkentelijk.

De heer H. Scholtens

 

Mede door de uitstekende begeleiding van Erik de Jong, voor, tijdens en na de crematie van onze moeder/ schoonmoeder en ondanks dat dit tijdens de uitbraak van corona was, hebben wij op gepaste wijze afscheid kunnen nemen, en een plekje kunnen geven. Nogmaals dank hiervoor.

Met vr .groet Anton en Arja van Bruchem

 

Hartelijke, meelevende en meedenkende persoon.

Hannie Reus

Onze locatie

U kunt onze gedenk- en troostwinkel bezoeken om u te laten inspireren, of u kunt langsgaan op ons kantoor op hetzelfde adres om een voorgesprek te houden.

Gedenk– en Troostwinkel

Van Vredenburchweg 55, 2282 SE Rijswijk,

Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur, andere tijden mogelijk op afspraak.

Laat ons u van dienst zijn