06–51 383 380

Gedenk- en Troostwinkel

Erik de Jong Uitvaartzorg

Gedenk- & Troostwinkel

Ruim 26 jaar verzorg en begeleid ik uitvaarten. Vanuit deze ervaring ontstond het idee voor de Gedenk- & Troostwinkel. Deze heeft een tweeledige functie die nauw verband houdt met het verzorgen en begeleiden van een uitvaart.

 
herfstblad

 

Indien men een begrafenis of crematie voor zichzelf of voor een naaste goed willen voorbereiden, kan men zich in de Gedenk- & Troostwinkel cq. Uitvaartinformatiecentrum aan de Van Vredenburchweg 55 oriënteren en informeren over de talrijke mogelijkheden die er zijn om de herinnering aan de overledene tastbaar te maken. Daarnaast is hulp bij het invullen van een wensenformulier mogelijk.

 
herfstblad
 

De Gedenk- & Troostwinkel kan, na het overlijden van een dierbare, steun en begeleiding bieden om de gedachtenis aan de overledene daadwerkelijk vorm te geven. Dan gaat het niet alleen meer over urnen, maar ook over sierraden zoals broches, spelden, kunstzinnige objecten, e.d. waarin iets persoonlijks (haar of as) van de overledene wordt bewaard. Dat kan bijvoorbeeld ook een vingerafdruk zijn die is vereeuwigd in een gouden ring of broche.

 
herfstblad

Onze locatie

U kunt onze gedenk- en troostwinkel bezoeken om u te laten inspireren, of u kunt langsgaan op ons kantoor op hetzelfde adres om een voorgesprek te houden.

Gedenk– en Troostwinkel

Van Vredenburchweg 55, 2282 SE Rijswijk,

Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur, andere tijden mogelijk op afspraak.

Laat ons u van dienst zijn