06–51 383 380

Locaties

Erik de Jong Uitvaartzorg

Cremeren

In de regio Haaglanden zijn 5 crematoria beschikbaar voor een crematieplechtigheid. Elk crematorium heeft zo zijn eigen uitstraling. De grootte van de aula kan bepalend zijn voor de keuze van de locatie. Dit ligt aan het aantal aanwezigen dat verwacht wordt voor de plechtigheid. Natuurlijk kunnen wij u hierin adviseren, maar ook uw eigen inbreng is van belang.

 

herfstblad

 

Begraven

In de omgeving van Den Haag zijn verschillende grote en kleinere begraafplaatsen, zoals de algemene, particuliere en Rooms-Katholieke begraafplaatsen. Zo heeft de particuliere begraafplaats Oud Eik en Duinen bijvoorbeeld een rijke historie die terug gaat tot een klein kerkhofje in 1247. De gemeentelijke begraafplaats aan de Kerkhoflaan bestaat al sinds 1830. Zo heeft Den Haag verschillende monumentale begraafplaatsen. Ons advies is ook hier mogelijk, maar uw eigen wensen en inbreng staan voorop.

 

herfstblad

engel
engel

Onze locatie

U kunt onze gedenk- en troostwinkel bezoeken om u te laten inspireren, of u kunt langsgaan op ons kantoor op hetzelfde adres om een voorgesprek te houden.

Gedenk– en Troostwinkel

Van Vredenburchweg 55, 2282 SE Rijswijk,

Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur, andere tijden mogelijk op afspraak.

Laat ons u van dienst zijn