06–51 383 380

Wensenformulier

Erik de Jong Uitvaartzorg

Wensenformulier

De enige zekerheid die we bij onze geboorte meekrijgen is dat we ooit zullen overlijden.

 
herfstblad
 

Nabestaanden stuiten bij het regelen van een uitvaart vaak op veel vragen. Wat had de overledene gewild? Is dat wel gebruikelijk/passend? Wordt het een crematie of begrafenis, wat voor muziek wordt er gedraaid tijdens de plechtigheid? Het is prettig om uw uitvaartwensen vast te leggen voor uw naasten en voor uzelf.

 
herfstblad
 

De Jong Uitvaartbegeleiding biedt het speciale wensenformulier, een vragenlijst waarin u -zo eenvoudig of zo uitgebreid als u wilt- stap voor stap uw wensen kunt aangeven. Deze kunt u zelf bewaren, maar u kunt het document ook naar ons opsturen. Wij maken dan een kopie en bewaren deze.

 
herfstblad
 

Wilt u een persoonlijk advies over wat allemaal mogelijk is tijdens een uitvaart? U kunt altijd een afspraak met ons maken. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en kunnen u helpen bij het opstellen van uw uitvaartwensen.

 

herfstblad

U kunt hieronder het wensenformulier zowel als Word-bestand als PDF-bestand downloaden. Wilt u het volledige wensenformulier aanvragen? neem dan contact op met ons door hieronder te klikken.

 

Een betrokken en persoonlijke uitvaart met aandacht voor hen die achterblijven...

Recensies

 

Erik is heel betrokken, denk mee geeft heel veel tips. Heb tegen mijn zoon gezegd als mij iets overkomt wil ik de uitvaart bij Erik geregeld hebben.

Familie Joemmanbaks

 

Zeer tevreden. Persoonlijke service en begeleiding uitstekend. Afspraken volledig nagekomen. Proactieve houding bij het alles regelen. In een woord: voortreffelijk.

Marcus van Tilborg

Onze locatie

U kunt onze gedenk- en troostwinkel bezoeken om u te laten inspireren, of u kunt langsgaan op ons kantoor op hetzelfde adres om een voorgesprek te houden.

Gedenk– en Troostwinkel

Van Vredenburchweg 55, 2282 SE Rijswijk,

Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur, andere tijden mogelijk op afspraak.

Laat ons u van dienst zijn