06–51 383 380

Werkwijze

Erik de Jong Uitvaartzorg

Onze werkwijze

Erik de Jong Uitvaartzorg is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een unieke en betrokken benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartzorg en -begeleiding. Ons werkgebied ligt rondom Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Ypenburg/Leidschenveen en het Westland.

 

herfstblad

 

Voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor de stijl die bij u past. Voor ons is het cruciaal dat de uitvaart aansluit op uw persoonlijke situatie. Alleen op die manier wordt een uitvaart uniek. Maatwerk, vormgegeven in nauwe samenspraak met nabestaanden.

 
 

herfstblad

 

In de dagen na het overlijden zullen wij samen met u alle aspecten van de uitvaart bespreken. Het is wat ons betreft niet nodig om alles binnen enkele uren te beslissen. U krijgt de tijd en ruimte om de juiste keuzes te maken, uw keuzes! Op die manier ontstaat er gaandeweg een persoonlijk en passend afscheid. Wij benoemen hierbij de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Aan de hand van uw wensen worden de kosten in kaart gebracht van de door u gewenste uitvaart. U ontvangt op de eerste of tweede dag na melding van een overlijden een kostenbegroting. Uiteraard bewaken wij het geheel en houden het overzicht, zodat u achteraf niet wordt geconfronteerd met nare verrassingen.

 

Door de wijze van begeleiding tijdens het afscheid krijgt u als nabestaande meer grip op de situatie en ontstaat er ruimte om uw eigen beslissingen te nemen. Met onze deskundige ondersteuning en begeleiding kan het afscheid een troostend afscheid worden.

 
 
herfstblad
 

Een betrokken en persoonlijke uitvaart met aandacht voor hen die achterblijven…

Recensies

 

Erik de Jong is een bijzonder prettige man om mee samen te werken. Iemand met heel veel ervaring en die in staat is op de achtergrond sturing te geven aan de wensen en ideeën van de overledene en nabestaanden. Denkt mee en gaat tot het uiterste om tot een bijzonder mooie persoonlijke uitvaart te komen. Iemand, die ik bij iedereen zal aanbevelen.

Familie Stooker

 

Erik de Jong heeft voor de tweede keer (binnen 1½ jaar) de uitvaart voor ons verzorgd van een naast familielid. In dit geval moest meer op beschikbaar budget gelet worden. Hij heeft weer een prachtig afscheid geregeld. Hij kan de nabestaanden en alle mensen daaromheen op een juiste en prettige manier tegemoet treden. Het is vertrouwd alles aan Erik over te laten.

Familie Deurloo

Onze locatie

U kunt onze gedenk- en troostwinkel bezoeken om u te laten inspireren, of u kunt langsgaan op ons kantoor op hetzelfde adres om een voorgesprek te houden.

Gedenk– en Troostwinkel

Van Vredenburchweg 55, 2282 SE Rijswijk,

Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur, andere tijden mogelijk op afspraak.

Laat ons u van dienst zijn