06–51 383 380

Over ons

Erik de Jong Uitvaartzorg

Over Ons

De afgelopen 26 jaren heb ik een eigen visie ontwikkeld op het gebied van uitvaartbegeleiding en verzorging in het algemeen en de zorg voor de nabestaanden in het bijzonder.

 

herfstblad

 

Ik heb vele uitvaarten mogen begeleiden, van grote complexe uitvaarten tot uitvaarten in een besloten familiekring. Allen waren bijzonder en van velen heb ik geleerd. Uit reacties van de families bleek dat mijn manier van werken zeer gewaardeerd werd.

 

herfstblad

 

Nadat mijn ouders kort na elkaar overleden, was ik mij des te meer bewust van wat nabestaanden voelen en doormaken en dat juist de kleine dingen het verschil kunnen maken. Vandaar ook ons motto: Een betrokken en persoonlijke uitvaart met aandacht voor hen die achterblijven.

 

herfstblad

Erik de Jong Uitvaartondernemer

Een betrokken en persoonlijke uitvaart met aandacht voor hen die achterblijven...

Recensies

 

De uitvaartbegeleiding was zeer professioneel, maar tegelijkertijd persoonlijk en betrokken als of we elkaar al jaren kenden, De Jong Uitvaartbegeleiding heeft ons goed bijgestaan en een hoop werk uit handen genomen.

Familie Snellink

 

Ik ben erg positief over de professionele manier van handelen en zeer discreet. Zeer prettig persoon. Neemt alle tijd voor de nabestaanden, staat open voor alle suggesties en is zeer hulpvaardig. Fijn om steeds met één persoon van doen te hebben.

Mevrouw Roelfzema

Onze locatie

U kunt onze gedenk- en troostwinkel bezoeken om u te laten inspireren, of u kunt langsgaan op ons kantoor op hetzelfde adres om een voorgesprek te houden.

Gedenk– en Troostwinkel

Van Vredenburchweg 55, 2282 SE Rijswijk,

Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur, andere tijden mogelijk op afspraak.

Laat ons u van dienst zijn